Header afbeelding

Knikarmscherm exact op maat uit Hengelo

Voor wie graag in de tuin zit, begrijpt dat een beetje schaduw op een warme zomerdag geen overbodige luxe is. Een koud drankje geeft soms wat verkoeling, maar tegen een knikarmscherm kan geen drankje op! U hebt namelijk altijd schaduw op momenten dat u dat wilt. En hebt u geen zin om uit uw luie stoel te komen? Neem dan een scherm met afstandsbediening voor nog meer comfort! Mocht u toch wat minder lui zijn, dan hebt u ook de keuze uit handmatige en elektrische bediening.


De voordelen van een zonnescherm

Om de keuze wat makkelijker te maken om een terraszonnescherm aan te schaffen, hebben we de voordelen voor u op een rijtje gezet.

 • Een knikarmscherm is relatief goedkoop in verhouding tot permanente schermen.
 • U hebt keuze uit allerlei kleuren, dessins en maten, zodat u een op maat gemaakt en gepersonaliseerd exemplaar hebt.
 • U hebt een vrije doorloop. Geen gedoe meer met tenen stoten tegen de parasolvoet.
 • Er is altijd schaduw! En u bepaalt wanneer u die schaduw wilt hebben.
 • De montage en het onderhoud zijn eenvoudig en nemen wij graag voor onze rekening.

 • Ook een koele woonkomer

  Nog een bijkomend voordeel is dat niet alleen uw tuin, maar ook uw huiskamer een schaduwlaag krijgt. Hierdoor blijft de temperatuur in huis lekker koel en kunt u afkoelen in uw eigen woonkamer. Extra fijn tijdens de hete zomerdagen!


  Onze collectie in Hengelo

  Hebt u interesse in een knikarmscherm? Kom dan eens langs in onze showroom in Hengelo. We leggen u graag alle mogelijkheden uit die passen bij uw wensen, eisen en budget. Tot snel!