Header afbeelding

Terrasschermen

Een terrasscherm is een fijne zonwering die u zowel buiten als binnen beschermt tegen de zon of regen. Een terrasscherm is een product dat uw woning karakter geeft. Deze zonwering is zeer handig in gebruik. Het kan elektrisch of handmatig bedient worden en biedt u de mogelijkheid om uw klimaat zelf in de hand te houden. Doordat u in de tuin of op uw terras een fijne temperatuur creëert kunt u ook op een warme zomerdag genieten van de tuin. In Hengelo is een terrasscherm een populair product die de voorkeur krijgt van mensen die een tuin of balkon bezitten. Het terrasscherm is in verschillende kleuren te verkrijgen. In onze showroom in Hengelo kunt u een kijkje komen nemen.

Installeren

Het installeren van het terrasscherm moet aan een goede draagmuur gedaan worden. Installeren gebeurt via een cassette waar het scherm kan worden ingeklapt. Graag komt één van onze gediplomeerde monteurs bij u langs zodat u direct kunt genieten van uw zonwering.

Onderhoud

Een terrasscherm heeft weinig onderhoud nodig. Het scherm moet wel schoon gehouden worden. Daarom raden wij u aan eens per jaar het scherm goed te reinigen. Kom naar onze showroom in Hengelo voor advies.

Afbeelding dealer Hengelo 02 Afbeelding dealer Hengelo 04